top of page

Min uppfödare säger att jag är jätte fin på alla sätt, Mjau på er!

Min uppfödare glömmer helt bort att blogga.

Hon bara gosar och gosar med oss.

Ibland får vi bada och klippa klorna också,

och så borstas vi varje dag förstås. Jätte skönt!


Jag vet att vi är helt underbara att gosa med.

Men nu har alla tingade kattungarna haft besök av sina familjer.

Några av dem flera gånger, hihi.

De har verkligen fått precis de hem de behöver <3


Nu är det bara jag som söker efter mitt rätta hem.

Jag är så snygg! Mitt huvud är visst ganska platt och brett, rundat upptill och rundade kinder. Märkvärdigt va,........ det är i alla fall nåt människorna här hemma tyckerMin halskrage är stor och fluffig. Ibland undrar jag om jag är brun, men det är nog ljuset som spökar och min ögonfärg ÄR faktiskt bärnsten, det där dumma ljuset.......

Sist men absolut inte minst, så är jag en väldigt trevlig tjej!

Och därför har jag höga krav på min egna familj.

De ska älska mej över allt annat. De ska tycka om att pyssla med mej och ge mej allt jag vill ha (fast min uppfödare säger att då skulle jag få ont i magen, ....men det vet jag inget om , för jag får inte pröva). Hon säger att jag måste få allt jag BEHÖVER för att må bra. Låter ganska bra det med.


Så nu undrar jag bara.........var är ni, familjen?Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page